NATUURZWEMBAD
NATUURLIJK ZWEMBAD: UPGRADE VAN DE ZWEMVIJVER

Net als bij een zwemvijver speelt de helofytenfilter in natuurlijke zwembaden een centrale rol. Dankzij enkele extra ecologische technieken is het zwembad echter vrij van de draadalgen en de biofilm, waardoor het water gezond en glashelder is..

DE WERKING VAN DE FILTER

  • MODULE 1: ANTI-ALG
  • MODULE 2: ANTI-ALG EN ANTI-BIOFILM

In deze module maken we gebruik van een ionisator, een UV systeem en een PH correctie, waardoor we in het zwemgedeelte geen draadalgen krijgen.

Deze uitbreidingsmodule is gelijkaardig aan de bovenstaande, maar heeft een extra hydrolyse werking en een beadfilter (een soort zandfilter waar bacteriën kunnen enten).

DE VOORDELEN VAN EEN NATUURLIJK ZWEMBAD

De voordelen van een natuurlijk zwembad zijn talrijk. Zo kunnen natuurlijke zwembaden perfect in elke tuin geïntegreerd worden en kunnen ze in verschillende vormen naargelang uw wensen gebouwd worden. Bovendien draagt een natuurlijk zwembad bij aan de biodiversiteit van uw tuin.

Een natuurlijk zwembad aanleggen of meer informatie aanvragen?

Dat kan via ons contactformulier. Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Zo kunnen we samen de mogelijkheden voor uw natuurlijk zwembad bekijken.

Maak een afspraak