BIOLOGISCH ZWEMBAD
BIOLOGISCH ZWEMBAD: NATUURZACHT WATER

Een biologisch zwembad is een comfortabele pool met kristalhelder water die looks, luxe en ecologische zuiverheid combineert. Een biologisch zwembad bestaat niet uit een plantenzone, maar gebruikt enkel ecologische filtertechnieken. Kortom: een volwaardig zwembad, maar dan zonder het schadelijke chloor.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN BIOLOGISCH ZWEMBAD?

De opbouw van een biologisch zwembad loopt gelijk aan dat van een traditioneel zwembad. Echter wordt bij een biologisch zwembad een volledig biologisch filtersysteem gebruikt. Daardoor is het water van uw zwembad volledig chloorvrij en voelt het veel zachter voor de huid. Dit brengt een beduidend lagere kostprijs aan chloor en onderhoudskosten met zich mee én is beter voor de natuur.

  • DE WERKING VAN DE FILTER

Bij biologische zwembaden werken we met een volautomatisch hydrolysetoestel dat zorgt voor de productie van ozon en peroxide, aangemaakt door zijn eigen componenten H en O. Daarbij plaatsen we een ionisatie, een PH correctie, een beadfilter en een UV-module. Dit systeem kan uitgebreid worden met een Wifi-module, zodat u de toestand van uw zwembad kan volgen op smartphone of tablet.

EEN BIOLOGISCH ZWEMBAD AANLEGGEN OF MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

Dat kan via ons contactformulier. Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Zo kunnen we samen de mogelijkheden voor uw natuurlijk zwembad bekijken.

Maak een afspraak